Antena Meniu Search
x

O elevă a dispărut după ce a plecat de la școală, în Timișoara. Larisa este de negăsit de mai bine de 24 de ore

Poliția din Timișoara este în alertă, după ce o adolescentă a dispărut după ce a plecat de la școală. Familia nu mai știe nimic de copilă de ieri după-amiază.

de Redactia Observator

la 04.10.2022, 14:52

Larisa, o adolescentă din Timișoara, a dispărut după ce a plecat de la școală. Este de negăsit de mai bine de 24 de ore - IPJ Timis

Polițiștii din Timișoara au lansat un apel, pentru găsirea unei eleve care a dispărut, ieri după-amiază.

Adolescentă dispărută la Timișoara, după ce a plecat de la școală

În jurul orei 14:00, fata în vârstă de 17 ani ar fi plecat de la școală într-o direcție necunoacută și, din acel moment, nimeni nu mai știe nimic de ea.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, în vârstă de 17 ani, dispărută din Timișoara, județul Timiș. În data de 03 octombrie 2022, în jurul orei 14:00, Larisa Antonia Narcisa Toderean ar fi plecat de la școală într-o direcție necunoscută, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu", a transmis IPJ Timiș.

Pe acelaşi subiect

Semnalmente:

- înălțime 1,60 metri, 80 de kilograme, păr lung roșcat, ochi căprui.

În momentul disparției, fata purta blugi albaștri, geacă albastră, adidași albi și avea o geantă neagră cu roz. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O elevă a dispărut după ce a plecat de la școală, în Timișoara. Larisa este de negăsit de mai bine de 24 de ore