Antena Meniu Search
x

Galerie foto O familie cu patru copii a rămas fără acoperiș deasupra capului, înainte de Crăciun. Flăcările le-au mistuit locuința

O familie cu patru copii a rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce un incendiu devastator le-a mistuit locuința. Flăcările au distrus tot, chiar înainte de Crăciun. În timp ce casa îi ardea, proprietarul dormea. Un trecător a văzut ce se întâmplă și a sunat la 112.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 14:11

O familie cu patru copii a rămas fără acoperiș deasupra capului, înainte de Crăciun. Flăcările le-au mistuit locuința și au rămas fără nimic. Atunci când a izbucnit focul, proprietarul dormea în casă. A fost trezit de zgomotul produs de arderea acoperișului și a ieșit în curte.

Un trecător a văzut incendiul devastator și a alertat imediat pompierii. La scurt timp de la apelul la 112, la fața locului s-au deplasat militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Pompierii au dus o adevărată luptă cu flăcările uriașe

Incendiul a fost localizat, iar pompierii au luptat cu flăcările pentru a le lichida. Momentan, nu se cunoaște cauza de producere a incendiului, însă autoritățile fac cercetări în acest caz. Cert este faptul că o familie și patru copii nu se mai pot bucura, în liniște, de Crăciun, căci acum nu mai au un acoperiș deasupra capului.

O familie cu patru copii din municipiul Botoșani a rămas fără acoperiș deasupra capului după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, pe strada Popa Șapcă. În momentul izbucnirii incendiului, proprietarul dormea în locuință. A fost trezit de zgomotul produs de arderea acoperișului și a ieșit în curte. În același timp, un bărbat care trecea prin zonă a observat flăcările și a sunat la 112 după ajutor.

La fața locului s-au deplasat militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Aceștia au constat că ardea întreaga locuinţă și două autoturisme, existând pericolul de propagare a flăcărilor la o altă casă și o mașină. Incendiul este localizat. Se intervine pentru stingerea focarelor și înlaturarea efectelor. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, au transmis reprezentanții ISU Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O familie cu patru copii a rămas fără acoperiș deasupra capului, înainte de Crăciun. Flăcările le-au mistuit locuința