Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O familie de români a fost FĂCUTĂ PRAF pe o şosea din Spania. Un bărbat, fiica lui şi nepoţelul de 3 ani au murit pe loc, izbiţi de un camion (VIDEO)

O familie de români a fost făcută praf pe o şosea din Spania, în urma unui impact frontal cu un camion. Un bărbat, fiica lui şi băieţelul lui au murit.

de Redactia Observator

la 17.10.2017 , 17:29

O familie de români a fost făcută praf pe o şosea din Spania, în urma unui impact frontal cu un camion. Un bărbat, fiica lui şi băieţelul acesteia de 3 ani au murit pe loc.

Crucea Roșie Extremadura a intervenit marți, 17 octombrie, în jurul orei 10, pentru salvarea a trei persoane implicate într-un cumplit accident de circulație care a avut loc pe EX-209 la km 18, în apropiere de orașul Guadiana del Caudillo, situat la mica distanță de granița cu Portugalia.

Articolul continuă după reclamă
en Videos

Mașina în care se afla familia de români s-a ciocnit frontal de un camion de mici dimensiuni. În urma impactului,  autoturismul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe câmp. Băiețelul de 3 ani și bunicul acestuia, de 53 de ani, au murit pe loc. Tânăra de 23 de ani, mama copilului, a fost găsită în viața, iar medicii au încercat să o resusciteze timp de oră, însă fără succes.

Victimele au fost transportate la Institutul de anatomie legală din Badajos pentru autopsie. Șoferul camionului a suferit răni minore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O familie de români a fost FĂCUTĂ PRAF pe o şosea din Spania. Un bărbat, fiica lui şi nepoţelul de 3 ani au murit pe loc, izbiţi de un camion (VIDEO)