Antena Meniu Search
x

O familie de români a fost FĂCUTĂ PRAF pe o şosea din Spania. Un bărbat, fiica lui şi nepoţelul de 3 ani au murit pe loc, izbiţi de un camion (VIDEO)

O familie de români a fost făcută praf pe o şosea din Spania, în urma unui impact frontal cu un camion. Un bărbat, fiica lui şi băieţelul lui au murit.

O familie de români a fost făcută praf pe o şosea din Spania, în urma unui impact frontal cu un camion. Un bărbat, fiica lui şi băieţelul acesteia de 3 ani au murit pe loc.

Crucea Roșie Extremadura a intervenit marți, 17 octombrie, în jurul orei 10, pentru salvarea a trei persoane implicate într-un cumplit accident de circulație care a avut loc pe EX-209 la km 18, în apropiere de orașul Guadiana del Caudillo, situat la mica distanță de granița cu Portugalia.

en Videos

Mașina în care se afla familia de români s-a ciocnit frontal de un camion de mici dimensiuni. În urma impactului,  autoturismul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe câmp. Băiețelul de 3 ani și bunicul acestuia, de 53 de ani, au murit pe loc. Tânăra de 23 de ani, mama copilului, a fost găsită în viața, iar medicii au încercat să o resusciteze timp de oră, însă fără succes.

Victimele au fost transportate la Institutul de anatomie legală din Badajos pentru autopsie. Șoferul camionului a suferit răni minore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O familie de români a fost FĂCUTĂ PRAF pe o şosea din Spania. Un bărbat, fiica lui şi nepoţelul de 3 ani au murit pe loc, izbiţi de un camion (VIDEO)