Antena Meniu Search
x

Amendă pentru o familie din Galați care ce şi-a sacrificat porcul pentru Crăciun chiar în mijlocul străzii

Când vine vorba de porcul sacrificat pentru Crăciun, unii oameni nu ţin cont de nimic! Îl taie oriunde, oricum. Aşa cum a procedat o familie din Galaţi.

Vezi și

Când vine vorba de porcul sacrificat pentru Crăciun, unii oameni nu ţin cont de nimic! Îl taie oriunde, oricum. Aşa cum a procedat o familie din Galaţi, care a considerat că e cât se poate de normal să pârlească porcul pe trotuar, în centrul oraşului.

Oamenii au crezut că odată cu lăsarea întunericului nu vor fi văzuţi. Au scos porcul în stradă, l-au tăiat şi l-au pârlit. Nu doar că fapta este una nemaiîntâlnită, dar au lăsat în urma lor un dezastru.

Zona în care a fost sacrificat porcul este una des patrulată, familia respectivă locuieşte pe o stradă chiar în spatele Prefecturii şi a Primăriei. O echipă a poliţiei locale a ajuns aproape la... pomana porcului. 

Aurelia Matei, Politia Locala Galaţi:

Au aplicat o sancţiunea de 200 de lei conform unei HCL care interzice gătirea pe domeniul public şi alte activităţi gospodăreşti care duc la murdărirea domeniului public.

Autorităţile locale avertizează că orice activităţi de acest fel sunt interzise pe domeniul public.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Amendă pentru o familie din Galați care ce şi-a sacrificat porcul pentru Crăciun chiar în mijlocul străzii