Antena Meniu Search
x

O familie din Giurgiu a rămas pe drumuri chiar în ziua de Crăciun, după ce casa lor s-a făcut scrum. Focul ar fi pornit de la un scurtcircuit

O familie din localitatea Tântava, judeţul Giurgiu, a rămas fără locuinţă chiar în ziua de Crăciun, după ce casa le-a luat foc. Cel mai probabil, focul a pornit de din cauza unui scurtcircuit, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 10:49

Focul ar fi pornit de la un scurtcircuit
O familie a rămas pe drumuri chiar în ziua de Crăciun, după ce casa lor s-a făcur scrum - ISU Giurgiu

"În noaptea de sâmbătă spre duminică, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Tântava după ce casa unei familii din localitate a luat foc. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o cisternă şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns pompierii, ardeau acoperişul şi podul casei pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, iar proprietarii, doi adulţi, se autoevacuaseră", se arată într-un comunicat de presă, transmis de ISU Giurgiu.

Pompierii au acţionat aproape două ore pentru stingerea incendiului. În urma incendiului a ars acoperişul, iar din cauza apei folosite pentru stingerea focului s-au degradat pereţii locuinţei. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O familie din Giurgiu a rămas pe drumuri chiar în ziua de Crăciun, după ce casa lor s-a făcut scrum. Focul ar fi pornit de la un scurtcircuit