Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată de 14 ani din Bucureşti, agresată sexual de profesorul de engleză și violată de un alt bărbat. Mama ar fi aflat, dar nu a depus plângere

Clipe de coşmar trăite de o copilă de 14 ani din Bucureşti. Fata a fost agresată sexual de profesorul de engleză la Palatul Copiilor, din Capitală. Ancheta a scos la iveală că mama fetei a știut, dar și faptul că în timpul vacanței de vară un alt bărbat, de 36 de ani, i-a propus fetei să se întâlnească cu el la o adresă din Sectorul 2. 

de Redactia Observator

la 22.10.2024 , 17:08

O fată de 14 ani din Bucureşti, agresată sexual de profesorul de engleză și violată de un alt bărbat. Mama ar fi aflat, dar nu a depus plângere - Profimedia

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în executare, marți, două mandate de percheziție domiciliară, în București și trei mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală, concurs real de coruperea sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale, nedenunțare și vătămare corporală din culpă.

Mama a aflat, dar nu a denunţat fapta

Din datele și probele de până în prezent a rezultat că, în luna iulie a anului 2023, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în calitate de profesor de limba engleză în cadrul unei instituții culturale destinate copiilor, din Sectorul 4, ar fi profitat de vârsta fragedă a unei minore, care la acea dată avea 14 ani, și fără consimțământul acesteia, ar fi agresat-o sexual, în incinta respectivei instituții culturale.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că mama copilei, care ar fi luat cunoștință despre infracțiunea săvârșită asupra fiicei sale, nu a denunțat fapta, scrie Mediafax.

Totodată, în urma investigațiilor desfășurate, a rezultat că, pe timpul vacanței de vară a anului curent, un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, i-ar fi propus, în mod repetat, fetei în vârstă de 15 ani să se întâlnească la o adresă din Sectorul 2. Față de acesta se fac cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de coruperea sexuală a minorilor în formă continuată (9 acte materiale), racolarea minorilor în scopuri sexuale în formă continuată (27 de acte materiale) și viol săvârșit asupra unui minor.

„La data de 29 august 2024, minora și-ar fi provocat o leziune la nivelul membrului stâng, întrucât mama acesteia i-ar fi restricționat accesul la telefonul mobil. Astfel, la data de 22 octombrie 2024, polițiști din cadrul Secției 18 Poliție au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și trei mandate de aducere. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul subunității, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, agresiune sexuală, coruperea sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale, nedenunțare, vătămare corporală din culpă”, transmitee, marți, Poliția Capitalei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Evenimente » O fată de 14 ani din Bucureşti, agresată sexual de profesorul de engleză și violată de un alt bărbat. Mama ar fi aflat, dar nu a depus plângere