Antena Meniu Search
x

Video O fată de 15 ani a sărit de la etajul 5, în Timișoara. Înainte să comită gestul, copila s-ar fi certat cu mama ei

O nouă tentativă de sinucidere la Timişoara. O adolescentă în vârstă de 15 ani a căzut în gol, în această dimineaţă, la nicio săptămână după ce o femeie de 32 de ani a murit împreună cu cei doi copii ai săi. Din fericire, fata a supravieţuit şi a fost transportată la spital. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.05.2022, 14:52

Vezi și

Locatarii au fost cei care au dat alarma la 112, în jurul orei 9.30 de dimineață.

"Azi, 9 mai, la ora 09:18,  polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc situat pe strada Calea Șagului din Timișoara. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o tânără de 15 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 5 al blocului, aceasta fiind găsită în stare conștientă și transportată  la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului. De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții DGASPC Timiș", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

A supraviețuit miraculos după ce a sărit de la etaj, în Timișoara

Iulia Pop, reporter Observator: "A supraviețuit deși a suferit răni grave: contuzii pulmonare, fracturi costale și fractură de coloană vertebrală. Martorii povestesc că, în această dimineață, a sunat cu insistență la bloc, pentru ca cineva să îi deschidă ușa pentru a intra pe casa scării, Odată ce a intrat, fata a urcat până la etajul 5. La balconul de pe casa scării a găsit un scaun, a urcat pe el și așa a reușit să ajungă pe pervaz. Norocul ei a fost că a căzut pe pământ și nu pe beton. În acest caz, a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Așa s-a aflat că fata s-ar fi certat cu mama ei, în această dimineață și, supărată fiind, a plecat de acasă. Acum, cei de la DGASPC au demarat și ei o anchetă și sunt hotărâți să includă într-un program de consiliere atât pe fată, cât și pe ceilalți membri ai familiei, ca sp afle exact care era mediul în care trăia. Fata nu a fost luată în evidență până acum".

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă să efectueze cercetări pentru a aflat cu exactitate ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O fată de 15 ani a sărit de la etajul 5, în Timișoara. Înainte să comită gestul, copila s-ar fi certat cu mama ei