Antena Meniu Search
x

O fată de 18 ani din Dej și-a evacuat propria mamă din casă, în prag de Crăciun. Femeia este disperată, doarme pe unde poate

O tânără din Dej, care abia a împlinit 18 ani, a cerut şi a obținut ordin de protecție împotriva propriei mame, pe care a evacuat-o din casă în pragul Crăciunului. Femeia este disperată, doarme pe la rude, în timp ce soţul se află la muncă, în străinătate.

O fată de 18 ani din Dej și-a evacuat propria mamă din casă, în prag de Crăciun. Femeia este disperată, doarme pe unde poate - Imagine ilustrativă

O tânără din Dej, care abia a împlinit 18 ani, a cerut şi a obținut ordin de protecție împotriva propriei mame, pe care a evacuat-o din casă în pragul Crăciunului. Femeia este disperată, doarme pe la rude, în timp ce soţul se află la muncă, în străinătate.

Judecătoria Dej a pronunțat, în 19 decembrie, hotărârea prin care mama este obligată să păstreze distanța minimă de 100 de metri față de fiică, timp de șase luni, plus alte obligații.

Prezentăm mai jos, soluția pe scurt.

”Admite in parte cererea de emitere a unui ordin de protectie astfel cum a fost precizata.

Emite ordin de protectie pe durata unui termen de 6 luni, calculat de la data emiterii, prin care se dispun urmatoarele masuri:

- evacuarea paratei din locuinta situata in localitatea Dej, __

- pârâta K E va pastra o distanta minima de 100 m fata de reclamanta;

- interzice pârâtei K E orice contact, inclusiv telefonic prin corespondenta sau în orice alt mod cu reclamanta.

- interzice pârâtei K E deplasarea pe traseul obisnuit al reclamantei de la locuinta de domiciliu la scoala, respectiv strazile _, in zilele lucratoare, zilnic în intervalul orar 7,30-8 am si 13-15", se arată în soluţia dată de judecători şi publicată de clujust.ro.

Mama spune că de vină este iubitul fetei

Dacă nu respectă decizia, femeia riscă să ajungă la închisoare.

Se pare că tânăra ar fi solicitat ordinul de restricție împotriva mamei sale motivând faptul că aceasta este agresivă și i-ar fi aplicat mai multe corecții fizice de-a lungul timpului.

De cealaltă parte, mama susţine contrariul.

Spune că, de fapt, fiica ei este agresivă şi că sunt într-o stare conflictuală de circa 1 an de zile, de când fata are un iubit, care ar influenţa-o negativ.

Femeia a declarat pentru clujust.ro că este victima unei înscenări. Este disperată şi spune că doarme pe la rude, în timp ce soţul ei este plecat la muncă în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O fată de 18 ani din Dej și-a evacuat propria mamă din casă, în prag de Crăciun. Femeia este disperată, doarme pe unde poate