Antena Meniu Search
x

Video "O fată de nota 10. O plânge satul, o plânge tot Vasluiul". Lacrimi pentru Alina, fata ucisă de cea mai bună prietenă. Visa să devină poliţistă

Prietene de la grădiniţă, colege de bancă. Alina şi Loredana păreau de neseparat. Au ştiut să se ajute şi împărţeau aproape totul.

de Monica Palade

la 08.08.2023, 14:07

Vezi și

Însă, odată ce au decis să meargă să se angajeze pe litoral, lucrurile nu au mai mers la fel. Între cele două fete au început să existe tot mai des certuri, uneori din lucruri mărunte. Iar la mijloc, spun mătuşele fetei ar fi existat invidia.

„O plânge satul, o plânge comuna, o plânge judeţul Vaslui”

Alina s-a plâns chiar unuia dintre patroni că Loredana se poartă urât cu ea, însă nu ar fi ascultat-o. „Între ele a fost răutatea şi invidia. Fata asta îşi vedea de treaba ei, învăţa bine, era o fată liberă, era cuminte şi ea probabil a avut ceva pică. Când a venit aici, o luase cu asta: tu de ce nu ieşi în oraş, eşti o mare sfântă? Fata doar muncea, avea doar un singur prieten şi nu pot să fac ce faci tu. Ea lucra multe ore suplimentare, era epuizată şi asta se plimba cu patronii. Se ştiau de la grădiniţă, s-au înţeles extraordinar de bine. Dar pe parcurs, de la liceu, una şi-a văzut de carte şi normal că invidia creşte. O ajutat-o mult Alina pe fata asta”, a declarat una dintre mătuşele Alinei, venită la Serviciul de Medicină Legală din Mangalia ca să ridice corpul adolescentei. Va fi dusă acasă, unde va fi îmbrăcată în rochia de mireasă, conform tradiţiei.

Alina s-a plâns la patron că Loredana o agresează, vine noaptea, face scandal şi nu a băgat-o în seamă. Foarte cuminte, venea la timp acasă. O fată de nota 10. O plânge satul, o plânge comuna, o plânge judeţul Vaslui. A avut o copilărie tristă şi încerca să se realizeze. Era pe picioarele ei. Avea şi ea nişte bănuţi, învăţa bine, era ajutată de un domn pentru notele pe care le lua, voia să devină poliţistă. O ajuta şi pe mama ei. A vrut să se facă poliţistă”, a declarat o a doua mătuşă a fetei.

Reamintim că Alina, fata de 18 ani care şi-a ucis cea mai bună prietenă pe litoral a fost arestată. Cele două se angajaseră la un hotel din Saturn în timpul verii şi urmau să intre la facultate. Alina a fost ucisă chiar în camera de hotel, apoi transportată în parcul din Mangalia într-un geamantan. Ucigaşa ar fi plănuit totul şi a chiar a încercat să ascundă crima apropiaţilor. Iubitul victimei susţine că i-a folosit inclusiv telefonul şi a trimis mesaje în numele ei. trupul Alinei a fost găsit de un pescar care trecea prin parcul Tosca din Mangalia. Fata, omorâtă în bătaie şi abandonatăîn spatele unei bănci, fusese transportată până acolo într-un geamantan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "O fată de nota 10. O plânge satul, o plânge tot Vasluiul". Lacrimi pentru Alina, fata ucisă de cea mai bună prietenă. Visa să devină poliţistă