Antena Meniu Search
x

O femeie de 60 de ani din Cluj, prinsă sub roţile unei dube de curierat. A încercat să traverseze strada prin loc nepermis

Grav accident de circulaţie în această după-amiază în Cluj. O femeie de 60 de ani a fost prinsă sub duba unei firme de curierat, după ce a vrut să treacă strada printr-un loc nepermis

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 08.06.2022, 16:39

Femeie prinsă sub duba de curierat
Femeie prinsă sub duba de curierat - Info Trafic Cluj

S-a întâmplat pe strada Alexandru Vaida Voievod. În momentul în care a încercat să traverseze, femeia a fost surprinsă de maşina firmei de curierat. Picioarele femeii au rămas prinse sub roţile vehiculului. Martorii la accident au apelat imediat numărul de urgenţă, primul apel fiind înregistrat în jurul orei 13:23, scrie Ştiri de Cluj.

La faţa locului au ajuns echipaje ale poliţiei şi ambulanţei, iar femeia a primit îngrijiri medicale. Pompierii au reuşit să o scoată de sub maşină şi a fost preluată de medici care au transportat-o la spital. 

Victima în vârstă de 60 de ani a fost în permanență conștientă și cooperantă. La misiune au participat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

Loviţi pe trecere în timp ce traversau alergând

Un alt accident a avut loc, ieri, la Timişoara. Joaca şi neatenţia i-ar fi putut costa viaţa pe doi adolescenţi din Timişoara care au încercat să traverseze o trecere de pietoni din oraş. Deşi semaforul indica culoarea verde, cei doi au încercat să traverseze alergând şi mai ales fără a se asigura înainte de a păşi pe marcaj.

Pe imaginile surprinse pe o cameră de supraveghere montată pe o clădire din apropiere, se observă cum în momentul în care trecerea de pietoni s-a eliberat, şoferul încearcă să plece de pe loc, doar că adolsecenţii apar parcă de nicăieri direct în faţa maşinii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O femeie de 60 de ani din Cluj, prinsă sub roţile unei dube de curierat. A încercat să traverseze strada prin loc nepermis