Antena Meniu Search
x

O femeie de 70 de ani s-a ales cu răni grave, după ce a fost prinsă sub o mașină, pe un trotuar din Cluj. Șoferul ar fi dat cu spatele și nu ar fi văzut-o

O femeie de 70 de ani s-a ales cu răni grave, după ce a fost lovită din plin și prinsă sub o mașină, în timp ce se afla pe trotuar, a informat ISU Cluj.

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 17:21

Vezi și

"Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit cu două autospeciale dotate cu modul de descarcerare pentru a scoate o femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a fost surprinsă sub un autoturism pe partea pietonală de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Astfel, a fost necesară utilizarea echipamentelor hidraulice pentru a ridica autoturismul şi pentru a extrage victima de sub acesta. Femeia era în stare de conştienţă şi prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistenţă medicală de urgenţă la faţa locului", au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Șoferul ar fi dat cu spatele și nu ar fi văzut-o pe femeie

Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Potrivit martorilor oculari, şoferul ar fi dat cu spatele maşina sa de transportare a mărfii pentru un magazin din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O femeie de 70 de ani s-a ales cu răni grave, după ce a fost prinsă sub o mașină, pe un trotuar din Cluj. Șoferul ar fi dat cu spatele și nu ar fi văzut-o