Antena Meniu Search
x

Cursă cu timpul, într-o operațiune de salvare în Bucegi, pentru salvarea unei femei căzute în prăpastie

Vezi și

S-a dat alarma în Munții Bucegi, după ce o turistă în vîrstă de 76 de ani a căzut într-o râpă adâncă de 50 de metri. Bătrâna, din Bucureşti, s-a lovit grav la cap, la coloana cerficală şi la mâini. Salvamontiştii din Buşteni au intrat în stare de alertă și au intervenit pentru salvarea femeii.

Din râpa adâncă, bătrâna a fost scoasă cu dificultate. S-a prăbuşit în gol zeci de metri și are faţa desfigurată. Salvamontiştii au fost primii care i-au îngrijit rănile grave de la cap. 

Femeia a urcat pe un traseu montan dificil împreună cu prietenii ei din Bucureşti. Au plecat cu toţii dimineaţă, din stațiunea Bușteni. După ce au ajuns pe Valea Spumoasă, cu toţii au părăsit poteca turistică şi au luat-o pe sub peretele Caraimanului, unde bătrâna a alunecat.

De la poalele muntelui, pensionara a fost preluată de o ambulanță SMURD. Se află acum în grija medicilor, la Spitalul din Sinaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cursă cu timpul, într-o operațiune de salvare în Bucegi, pentru salvarea unei femei căzute în prăpastie