Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Arad a fost la un pas să moară pentru locul de parcare. O şoferiţă a târât-o pe capotă, iar apoi a trecut cu roata la câţiva cm de ea

Scene incredibile în Arad. O tânără a fost luată pe capota maşinii de o şoferiţă care nu s-a oprit zeci de metri. După ce a căzut la pământ, maşina a trecut milimetric pe lângă capul victimei. Totul ar fi pornit de la o ceartă pe un loc de parcare. Scenele au fost filmate de martori.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 20:24

Vezi și

Şoferiţa, în vârstă de 65 de ani, ar fi parcat în repetate rânduri pe locul altcuiva. La începutul lunii, proprietara spaţiului a sunat la 112. Ca să fie sigură că i se va face dreptate, s-a pus în faţa maşinii în aşteptarea poliţiştilor. Ce s-a întâmplat apoi, i-a şocat şi pe martorii la scandal.  

Femeia este dusă pe capotă până când o frână o face să își piardă echilibrul și să se izbească de asfalt. În loc să cheme un medic, conducătoarea auto fuge de la locul faptei. Trece cu roata la mică distanţă de capul victimei care zace pe asfalt.

Vecină: Cu ea în telefon eram! Doamna Micla, doamna Micla! S-a urcat cu mașina peste mine! M-am speriat. Se urca peste capul ei. Așa ceva este inadmisibil.

Femeia are nevoie de până la două săptămâni de îngrijiri

Pe acelaşi subiect

Medicii au stabilit că are nevoie de până la două săptămâni de îngrijiri. Psihologii spun că scenele de violență în trafic au crescut vertiginos în ultima perioadă.

Adina Burghel, psiholog: Când viețile noastre devin excesiv de stresante, poate fi dificil să împiedicăm ca lucrurile mici să devină supărări majore. Este un model de comportament în care există o dorință puternică de a reacționa rapid, fără a se gândi la consecințe.

Ieșirea nervoasă i-a adus șoferiței un dosar penal.

Claudia Iuga, Poliția Arad: Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, pentru clarificarea stării de fapt.

În funcție de rezultatele anchetei, arădeanca riscă până la 2 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O femeie din Arad a fost la un pas să moară pentru locul de parcare. O şoferiţă a târât-o pe capotă, iar apoi a trecut cu roata la câţiva cm de ea