Antena Meniu Search
x

Foto O femeie din Arad s-a trezit cu o maşină accidentată în curtea casei, fără numere de înmatriculare. Tânărul şofer a rămas pieton

O femeie din orașul Arad s-a trezit cu o mașină accidentată, fără numerele de înmatriculare, în curtea casei. Odată prins, șoferul, un clujean, a rămas fără permis și a primit amenzi usturătoare.

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 12:12

O femeie din Arad s-a trezit cu o maşină accidentată în curtea casei, fără numere de înmatriculare
O femeie din Arad s-a trezit cu o maşină accidentată în curtea casei, fără numere de înmatriculare - Aradon

Duminică dimineață, polițiștii arădeni au fost sesizați de către o femeie că în curtea casei sale a găsit un autoturism avariat și fără plăcuțe de înmatriculare. Polițiștii au constatat că mașina a fost implicată într-un accident și au ridicat-o.

Marți, polițiștii au identificat șoferul. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani, din localitatea Apahida, județul Cluj. Bărbatul a fost amendat pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum, neprezentarea în vederea declarării evenimentului rutier în termen de 24 de ore și blocarea accesului într-un imobil, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 1.950 de lei.

De asemenea, clujeanul a mai fost amendat și pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenire a pandemiei, pentru neprezentarea certificatului de vaccinare și circulația pe drumurile publice după ora 22, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O femeie din Arad s-a trezit cu o maşină accidentată în curtea casei, fără numere de înmatriculare. Tânărul şofer a rămas pieton