Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O femeie din Mărășești a găsit un portofel pe jos, cu bani, dar fără niciun act de identitate în el. S-a gândit câteva secunde și apoi s-a decis ce să facă

În urmă cu câteva zile, o femeie din Mărășești găsea un portofel, pe jos, în fața unui magazin. L-a deschis, a văzut banii, însă niciun act de identitate.

de Monica Palade

la 28.04.2023 , 15:44

După ce s-a gândit preț de câteva secunde ce să facă mai departe, aceasta s-a decis și a luat cea mai bună hotărâre.

S-a dus la poliție și l-a predat. După cercetări, oamenii legii au reușit să îl găsească pe păgubit și să îi returneze portofelul în care se aflau 310 lei, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Ce spun polițiștii

Articolul continuă după reclamă

La data de 21.04.2023, la sediul Poliției Orașului Mărășești s-a prezentat o doamnă de bună - credință, care a înmânat polițiștilor un portmoneu, pe care l-a găsit în fața unui magazin din localitate.

Întrucât în portmoneu se afla doar suma de 310 lei, fără acte de identitate sau alte înscrisuri care să conducă la identificarea proprietarului, au fost demarate verificările pentru identificarea proprietarului.

În cursul aceleiași zile, bunurile au fost restituite persoanei care le pierduse. Pe această cale, o felicităm încă o dată pe doamna cu spirit civic, pentru moralitatea de care a dat dovadă.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O femeie din Mărășești a găsit un portofel pe jos, cu bani, dar fără niciun act de identitate în el. S-a gândit câteva secunde și apoi s-a decis ce să facă