Antena Meniu Search
x

O femeie însărcinată din Caraș-Severin, aruncată din maşină de soțul ei, după o ceartă. Tânăra a fost salvată de un echipaj de poliţie care trecea întâmplător prin zonă

O ceartă între soţi se putea termina cu o tragedie. O femeie însărcinată din Caraş Severin a fost aruncată din maşină de partenerul său de viaţă.

de Redactia Observator

la 20.01.2024, 18:03

O femeie însărcinată din Caraș-Severin, aruncată din maşină de soțul ei, după o ceartă. Tânăra a fost salvată de un echipaj de poliţie care trecea întâmplător prin zonă - Facebook/Sindicatul Europol

A fost găsită căzută şi abandonată la marginea drumului de către un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin în timp ce se întorceau dintr-o misiune de la Timișoara.

Aruncată din maşină de soţ

Cei trei poliţişti care se aflau în autoturism nu au stat pe gânduri, au oprit maşina şi au ajutat-o pe femeie. La scurt timp, în zonă, a apărut şi un echipaj al Poliției din Armeniș care dus-o pe tânără la spital.

Povestea a fost relatată de Sindicatul Europol pe pagina sa de Facebook. „Empatia, curajul și spiritul civic sunt doar câteva dintre calitățile pe care trebuie să le aibă un polițist, iar de asta au dat dovadă ieri trei dintre colegii noștri din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin în timp ce se întorceau dintr-o misiune de la Timișoara.

Pe acelaşi subiect

Aceștia au observat pe carosabilul DN 70, în dreptul localitătii Armeniș din județul Caraș Severin o femeie căzută, aflată în imposibilitatea de a se deplasa. Polițiștii nu au stat deloc pe gănduri, au oprit de îndată autospeciala de poliție și i-au acordat primul ajutor femeii.

Aceasta era conștientă și le-a precizat acestora că este însărcinată, iar după un conflict spontan cu soțul acesteia, posibill ca aceasta sa fi fost aruncată din autovehiculul pe care acesta îl conducea.

La scurt timp a sosit și un echipaj al Poliției din Armeniș care a condus femeia la o unitate spitalicească din localitate. Verificările au fost continuate de către polițiștii din cadrul Politiei Baile Herculane. Îi felicităm pe colegii noștri pentru modul in care au acționat si pentru gestul de umanitate de care au dat dovadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O femeie însărcinată din Caraș-Severin, aruncată din maşină de soțul ei, după o ceartă. Tânăra a fost salvată de un echipaj de poliţie care trecea întâmplător prin zonă