Antena Meniu Search
x

O fetiţă cu dizabilităţi din Iaşi a rămas fără aparatul auditiv, după ce un hoţ i-a furat ghiozdanul mamei pe litoral

Situaţie dramatică pentru o fetiţă cu dizabilităţi din Iaşi. Micuţa a rămas fără aparatul auditiv, după ce un hoţ i-a furat geanta mamei sale în timp ce se aflau în concediu pe litoral.

de Monica Palade

la 22.08.2023, 14:51

Vezi și

Doar partea exterioară, care este pierdută, costă 7.000 de euro, bani de care familia nu dispune. Fără dispozitiv, copila nu aude deloc. În ghiozdan, se mai afla un laptop și un ceas.

Doar dispozitivul pierdut costă 7.000 de euro

„Noi în dimineața zilei de 18 august am eliberat camera de la Venus. Am plecat cu toate bagajele la Aqua Magic, cu copiii, iar seara ne-am cazat la Eforie. Abia pe 20 august am realizat că ghiozdanul lipsește. În zilele acestea nu a purtat aparatul pentru că nu are voie să intre cu aparatul în mare și noi am stat la plajă mai tot timpul. Copilul are mai multe dizabilități și nu aude deloc fără acel aparat auditiv”, a povestit mama copilului pentru Replica de Constanța.

Mama a mai spus şi că persoana care a furat ghiozdanul nu are ce să facă cu respectivul aparat auditiv, întrucât acesta este compus din două parți, una fiind în interiorul urechii copilului prin operație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O fetiţă cu dizabilităţi din Iaşi a rămas fără aparatul auditiv, după ce un hoţ i-a furat ghiozdanul mamei pe litoral