Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 10 ani a pus pe jar întreaga poliţie din Buzău după ce a sunat la 112 şi a spus că e sechestrată

O fetiță de 10 ani a sunat noaptea la 112 şi a spus că e sechestrată, în Buzău. A fost deschis dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal și inducerea în eroare a organelor judiciare, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 17:57

O fetiţă de 10 ani a pus pe jar întreaga poliţie din Buzău după ce a sunat la 112 şi a spus că e sechestrată. Copila era acasă, în siguranţă
- Profimedia - imagine ilustrativă

În noaptea de marți spre miercuri, polițiștii din Cislău, județul Buzău, au fost sesizați prin 112 de către o persoană că este ținută într-un imobil fără voia acesteia, fără a preciza o locație exactă. „Imediat după sesizare s-a constituit o echipă complexă formată din polițiști de investigații criminale, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, Poliției orașului Pătârlagele, Secțiilor de poliție rurală Cislău, Pârscov și luptători din cadrul Serviciul Acțiuni Speciale în vederea depistării apelantei și înlăturării oricărei stări de pericol”, informează IPJ Buzău.

La scurt timp, a fost identificată persoana care figurează ca utilizator al numărului de telefon de pe care a fost efectuat apelul, însă aceasta a spus că nu mai folosea cartela respectivă. Ulterior, a fost găsită apelanta, o fată în vârstă de 10 ani, din Calvini, care era acasă și nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și inducerea în eroare a organelor judiciare”, transmite Poliția Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 10 ani a pus pe jar întreaga poliţie din Buzău după ce a sunat la 112 şi a spus că e sechestrată