Antena Meniu Search
x

Detalii şocante în cazul fetiţei de 11 ani, găsită moartă lângă o maşină din Buzău. Mărturia terifiantă a unui martor

Martorul care a auzit bubuitura s-a dus imediat să vadă ce s-a întâmplat, dar nu era nici urmă de şofer. Bărbatul a fost găsit de poliţişti după câteva ore.

Vezi și

Martorul care a auzit bubuitura s-a dus imediat să vadă ce s-a întâmplat, dar nu era nici urmă de şofer. Bărbatul a fost găsit de poliţişti după câteva ore. Nu are permis de conducere şi era băut. Vă avertizăm, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Pe Drumul Naţional 10, judeţul Buzău, o cameră de supraveghere a surprins chiar momentul impactului. În imagini se vede cum maşina, înmatriculată în Neamţ, trece cu viteză, iese de pe şosea, loveşte o ţeavă de gaze şi se răstoarnă.

Înainte de impact, autoturismul trece razant şi de butelia unei staţii GPL. Operatorul staţiei de gaz a văzut toată scena. 

Dintr-o dată am văzut trecând o maşină în viteză foarte mare şi o bubuitură.. Am ieşit afară şi am văzut gaze ieşind, povesteşte un martor al teribilului accident.

A sunat la 112 şi a ieşit imediat să dea primul ajutor. A avut un şoc, însă, când a ajuns lângă autoturism. O fetiţă zăcea fără suflare prăbuşită la pământ şi nici urmă de şofer. Omul fugise fără nicio remuşcare.

Alex, martor:

Am fost acolo să văd ce s-a întâmplat, dacă trăieşte cineva, şi n-am văzut nimic.

La locul accidentului au ajuns şi doi indivizi care susţineau că sunt rude cu fetiţa de 11 ani. Oamenii au spus că micuţa plecase de acasă şi nimeni nu ştia nimic de ea.

La câteva ore de la accident poliţiştii l-.au prins pe şofer. Are 27 de ani, era băut şi nu are permis de conducere. Anchetatorii îl audiază şi încearcă să stabilească cum s-a întâmplat totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Detalii şocante în cazul fetiţei de 11 ani, găsită moartă lângă o maşină din Buzău. Mărturia terifiantă a unui martor