Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 2 ani din Dâmboviţa s-a electrocutat. Copila se juca în curte şi a fost lăsată nesupravegheată câteva momente

O fetiţă de numai doi anişori din judeţul Dâmboviţa a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce s-a electrocutat. Din fericire, medicii ajunşi la faţa locului au reuşit să o resusciteze şi a fost transportată la spital. 

de Cristina Dimulescu

la 06.06.2022, 14:55

Un copil din Dâmboviţa, la un pas de moarte după ce s-a electrocutat.
Un copil din Dâmboviţa, la un pas de moarte după ce s-a electrocutat. - Profimedia

Totul s-a întâmplat luni dimineaţă în localitatea Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa.

Copila de numai doi anişori se juca în curte şi a fost lăsată nesupravegheată doar pentru câteva momente. Din curiozitate, fetiţa s-a apropiat de cablul de alimentare al unei motocositoare electrice. 

În ce stare se afla fetiţa când au ajuns medicii de pe ambulanţă 

Micuţa s-a electrocutat şi a rămas inconştientă. Părinţii au văzut ce s-a întâmplat şi au sunat imediat la 112. Copilul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind transportat apoi la spital. 

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 2 ani, din Decindeni, ar fi inconştientă şi s-ar fi electrocutat", precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 2 ani din Dâmboviţa s-a electrocutat. Copila se juca în curte şi a fost lăsată nesupravegheată câteva momente