Antena Meniu Search
x

Video O fetiță de 4 ani, lăsată singură în casă, s-a prăbușit în gol de la etaj, în Galați. Copila a murit la spital

Tragedie, azi dimineață, în Galați, acolo unde o fetiță de doar 4 anișori a căzut de la etaj, în blocul unde locuia cu familia. Rămasă singură în apartament, fără supraveghere, copila s-a prăbușit în gol, de la fereastra locuinței. Micuța a fost preluată în stare de gravă de o ambulanță și transportată la spital. Din nefericire, însă, medicii nu au mai putut să îi salveze viața. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.06.2023, 10:43

Vezi și

UPDATE: Din nefericire, fetița s-a stins la spital.

Fetița ar fi fost lăsată nesupravegheată

Alarma a fost dată azi dimineață.

Un apel la 112, la ora 7.48, anunța că un copil a căzut de la etajul 4 al unui bloc situat pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați.

Pe acelaşi subiect

Este vorba despre o fetiță de 4 ani, care a fost dusă în stare gravă la spital.

"Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați, ajunși la fața locului, au stabilit că o minoră, de 4 ani, care locuia în blocul respectiv împreună cu familia, ar fi rămas singură în apartament, fără supraveghere, pentru o perioadă scurtă de timp și, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a căzut de la una dintre ferestrele locuinței. Minora a fost preluată în stare gravă de un echipaj medical de la Ambulanță și transportată la spital”, a transmis IPJ Galați.

În cauză, va fi deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O fetiță de 4 ani, lăsată singură în casă, s-a prăbușit în gol de la etaj, în Galați. Copila a murit la spital