Antena Meniu Search
x

Video "Sora mea este moartă!" Filmul crimei şocante din Franţa, unde un olandez a împuşcat mortal o fetiţă de 11 ani. Tatăl ei este în comă

O fetiţă de 11 ani care se dădea în leagăn a fost împuşcată mortal în Franţa de un vecin care se certa cu familia ei. Criminalul are 71 de ani, era drogat, şi a tras şi în părinţii ei. Lovit în cap, tatăl este în comă. Doar mezina familiei, în vârstă de opt ani, a scăpat teafără. Ea a fugit la vecini şi a dat alarma. 

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 20:49

Vezi și

Familia copilei era la masă, în curte. Fetiţele se dădeau în leagăn când, pe la zece seara, vecinul lor a ieşit cu puşca şi a început să tragă. 

Vecin: Eram în casă, am auzit pocnituri, ne întrebam ce se întâmplă. Am crezut că sunt copii care se joacă cu petarde. Cea mică a venit alergând la vecini şi le-a spus: sora mea este moartă. 

Familia victimă venise din Anglia şi se instalase în sătucul francez acum cinci ani. Britanicii erau bine văzuţi în comunitate. Mama fetiţei împuşcate este asistentă, tatăl se ocupa de grădină, iar copiii mergeau la şcoală. Viaţa lor liniştită s-a terminat când lângă ei s-a mutat un cuplu de olandezi. Noii vecini au început să se certe pentru o bucată de teren de la limita celor două proprietăţi. 

Cuplul de olandezi rămâne în arest

Pe acelaşi subiect

Vecin: De când s-au mutat aici, în şase luni, au tăiat toţi copacii, care îi deranjau. Se plânsese că britanicii fac gălăgie. Dar făceau ziua, nu mai mult decât alţii, renovau, era ceva normal.

Nu se ştie, încă, din ce motiv s-a enervat atât de tare olandezul încât a împuşcat-o pe fetiţa care se dădea în leagăn. După atac s-a încuiat în casă, împreună cu soţia. A fost arestat după o oră, cu intervenţia trupelor speciale şi a unui negociator. În casa atacatorului, poliţiştii au găsit cel puţin două arme. Vecinii cuplului din Olanda nu ştiu ce să mai creadă.

Vecină: Ea avea un comportament normal. Pe el nu îl vedeam niciodată. Nu mi-aş fi imaginat că are arme acasă. 

Cuplul de olandezi rămâne în arest. La şcoala unde învăţa fetiţa de 11 ani, ucisă în leagăn, a fost creată o celulă de sprijin psihologic pentru colegii ei, îngroziţi de moartea copilei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Sora mea este moartă!" Filmul crimei şocante din Franţa, unde un olandez a împuşcat mortal o fetiţă de 11 ani. Tatăl ei este în comă