Antena Meniu Search
x

Video O fetiţă de 5 ani şi părinţii ei, blocaţi pe un câmp în flăcări, în Delta Dunării. Pompierii i-au salvat după ce tatăl a sunat la 112

O familie, cu un copil mic, a fost salvată de către pompieri cu elicopterul SMURD, după ce au fost suprinşi de un incendiu pe un câmp, în Delta Dunării. 

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 10:51

Vezi și

Bărbatul a fost cel care a sunat la 112 după ce a observat că incendiul de vegetaţie s-a extins, iar ei nu mai pot părăsi zona, fiind blocaţi pe un grind.

Familie cu un copil de 5 ani, salvată de pe un câmp în flăcări

"Misiune de salvare a doi adulți și un minor surprinși de un incediu de vegetație uscată în zona Sfiștofca (Delta Dunării). Apelul la 112 a fost efectuat în urmă cu scurt timp, iar apelantul a anunțat că în jurul lor se manifestă un incendiu de vegetație și nu pot părăsi zona în siguranță, fiind blocați pe un grind. Către cele trei persoane se deplasează un elicopter SMURD pentru a-i extrage în siguranță din zona afectată de incendiu. Facem un apel încă o dată către populație de a nu incendia vegetația uscată și palustră! Acest gen de acțiuni se pot dovedi a fi extrem de periculoase atât pentru viața locuitorilor, a turiștilor aflați în Delta Dunării dar și pentru comunitățile locale și fauna zonei. Incendiile de vegetație sunt foarte imprevizibile și periculoase mai ales când vântul suflă cu putere riscând să se propage cu o viteză crescută într-o direcție imprevizibilă", a transmis ieri ISU.

După mai bine de două ore, bărbatul, femeia şi copilul lor, în vârstă de 5 ani, au fost transpotaţi cu un elicopter SMURD într-un loc sigur.

Mama şi copilul au fost duşi la spital pentru mai multe investigaţii medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 5 ani şi părinţii ei, blocaţi pe un câmp în flăcări, în Delta Dunării. Pompierii i-au salvat după ce tatăl a sunat la 112