Antena Meniu Search
x

O fetiță de 8 ani a fost muşcată de câine din rasa Bichon, într-un parc din Cluj-Napoca. Micuța a ajuns la spital

Incident grav într-un parc din Cluj-Napoca. O fetiţă în vârstă de opt ani a fost muşcată de un câine și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Câinele care l-a atacat pe copil este un exemplar din rasa Bichon. Poliţia judeţeană Cluj anunţă că a deschis un dosar penal în urma producerii incidentului.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 11:12

O fetiță de 8 ani a fost muşcată de câine din rasa Bichon, într-un parc din Cluj-Napoca. Micuța a ajuns la spital
O fetiță de 8 ani a fost muşcată de câine din rasa Bichon, într-un parc din Cluj-Napoca. Micuța a ajuns la spital - Shutterstock

Conform datelor furnizate, vineri, de Poliţia judeţeană Cluj, incidentul a avut loc zilele trecute.

”La data de 4 aprilie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentantul legal al unei minore de 8 ani, despre faptul că la data de 1 aprilie a.c, aceasta a fost muşcată de un câine în zona mâinii drepte. Incidentul ar fi avut loc într-un parc situat în municipiul Cluj-Napoca”, informează oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, transmite news.ro.

Câinele care a muşcat-o pe fetiţă este unul de talie mică, din rasa Bichon

Ei precizează că, în urma incidentului, poliţiştii au demarat cercetări care vizează infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau de deţinătorul temporar al acestuia asupra unei persoane.

Incidentul a avut loc într-un parc din zona cartierului Bună Ziua, iar câinele care a muşcat-o pe fetiţă este unul de talie mică, din rasa Bichon, care era însoţit de stăpân.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O fetiță de 8 ani a fost muşcată de câine din rasa Bichon, într-un parc din Cluj-Napoca. Micuța a ajuns la spital