Antena Meniu Search
x

Durere copleşitoare pentru tânăra mamă care şi-a scăpat fetiţa de la etajul 4 al spitalului din Medgidia. Era unicul ei copil

O clipă de neatenţie a unei mame a dus la o tragedie la spitalul din Medgidia. Femeia şi-a pus copila de un an şi 6 luni, bolnavă de pneumonie, pe pervaz.

Vezi și

O clipă de neatenţie a unei mame a dus la o tragedie la spitalul din Medgidia. Femeia şi-a pus copila de un an şi 6 luni, bolnavă de pneumonie, pe pervaz. Şi a scăpat-o din mâini. Fetiţa s-a prăbuşit în gol de la etajul patru.

Fetiţa de un an şi jumătate era internată de doar câteva ore, împreună cu mama în vârstă de 24 de ani, pe Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Medgidia. Tânăra a ieşit pe holul unităţii medicale şi s-a oprit cu cea mică la un geam. L-a deschis şi a... scăpat-o pe copilă.

EUGEN AGLIŢOIU, managerul Spitalului Municipal Medgidia:

Un caz nefericit, o mămicuţă şi-a scăpat o fetiţă de un an şi şase luni, pe una din ferestrele Secţiei de Pediatrie.A aşezat copilaşul pe pervaz şi geamul avea plasă şi... copilul zbenguindu-se, jucându-se, a scăpat pe geam, din mâinile mamei.

A urmat o mobilizare fulger în jurul micuţei, prăbuşite pe ciment. Medicii au făcut tot posibilul să o salveze, dar totul a fost în zadar.

Tânăra mamă a ajuns la Urgenţe în stare de inconştienţă. Fetiţa era primul său copil, spun rudele. Cu greu îşi va reveni acum şi va avea nevoie de consiliere psihologică. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a lămuri toate detaliile nefericitului accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Durere copleşitoare pentru tânăra mamă care şi-a scăpat fetiţa de la etajul 4 al spitalului din Medgidia. Era unicul ei copil