Antena Meniu Search
x

Mama care şi-a bătută fetiţa de 9 ani cu paleta de covoare dă PRIMELE EXPLICAŢII. Decizia luată de Protecţia Copilului (VIDEO)

O fetiţă de 9 ani din Gorj a fost lovită crunt chiar de mama ei cu paleta de bătut covoare! Copila a ajuns la spital. Mama îşi motivează gestul.

Vezi și

O fetiţă de 9 ani din Gorj a fost lovită crunt chiar de mama ei cu paleta de bătut covoare! Copila a ajuns la spital. Cazul a intrat acum şi în atenţia celor de la Protecţia Copilului. Loviturile au fost dure iar fetiţa a avut nevoie de îngrijiri medicale la spitalul de Pediatrie. Cei de la Protecţia Copilului au intervenit şi au hotărât să-i ia imediat din grija mamei pe toţi cei trei copii. Cele două fete minore sunt internate la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Cărbuneşti, în timp ce mezinul familiei, un băiat de un an şi patru luni, a fost luat de de un asistent maternal.

Totul s-a întâmplat în comuna gorjeană Stejari. Femeia şi-a lovit fata, de mai multe ori, cu paleta de covoare, peste spate şi mâini. Loviturile au fost dure iar fetiţa a avut nevoie de îngrijiri medicale la spitalul de Pediatrie. Cei de la Protecţia Copilului au intervenit şi au hotărât să-i ia imediat din grija mamei pe toţi cei trei copii. Cele două fete minore sunt internate la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Cărbuneşti, în timp ce mezinul familiei, un băiat de un an şi patru luni, a fost luat de de un asistent maternal. Femeia în schimb se apără şi spune că şi-a ieşit din fire după ce fata de 9 ani s-a încuiat într-o cameră cu fratele ei şi a refuzat să-i descuie uşa. Iar ea s-ar fi speriat după ce nu şi-a mai auzit băiatul, iar când a reuşit să intre în încăpere spune că acesta era cu mâna aproape de o priză. Este varianta prezentată şi autorităţilor care acum au o anchetă în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Mama care şi-a bătută fetiţa de 9 ani cu paleta de covoare dă PRIMELE EXPLICAŢII. Decizia luată de Protecţia Copilului (VIDEO)