Antena Meniu Search
x

O fetiţă de şapte ani a fost RESUSCITATĂ pe marginea unei piscine în care s-a înecat, sub ochii îngroziţi ai părinţilor!

O fetiţă în vârstă de şapte ani se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a înecat într-un ştrand, un angajat al complexului fiind cel care a resuscitat-o pe micuţă.

O fetiţă în vârstă de şapte ani se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a înecat într-un ştrand, un angajat al complexului fiind cel care a resuscitat-o pe micuţă.

Fetiţa a fost găsită inconştientă într-un bazin cu apă şi resuscitată de unul dintre angajaţii firmei care administrează zona de agrement din Satu Mare.

"Poliţia Judeţeană sătmăreană a fost sesizată de către Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare despre faptul că la această unitate a fost adusă de ambulanţă o minoră de 7 ani, găsită în apă în stare de inconştienţă, într-un bazin al unei zone de agrement din Satu Mare şi care a fost salvată prin acordarea primului ajutor de unul dintre angajaţii societăţii. Sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii judiciarişti şi criminalişti au demarat cercetările pentru a stabili întregul complex de împrejurări care a favorizat producerea evenimentului, în cadrul dosarului penal întocmit în cauză pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", precizează sursa citată. 

Fetiţa a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare pentru investigaţii. Ea a fost resuscitată de asistentul medical al ştrandului şi predată ulterior echipajului de ambulanţă. În prezent, starea ei este stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O fetiţă de şapte ani a fost RESUSCITATĂ pe marginea unei piscine în care s-a înecat, sub ochii îngroziţi ai părinţilor!