Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă de şase ani a murit alături de părinţii săi, într-un cumplit accident, în Cluj. Fratele ei a ajuns la spital

Trei persoane, printre care o fetiţă de şase ani, şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier petrecut pe DN1/E60, între localităţile Morlaca şi Hodiş. O a patra persoană, un băiat de 10 ani, a ajuns la spital.

de Monica Palade

la 23.06.2021 , 22:26

Din primele date, autoturismul care se deplasa în direcţia Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus. Trei persoane, fetiţa şi părinţii săi, au murit pe loc în urma impactului, în timp ce fratele său a fost transportat la spital de un echipaj SAJ. 

La faţa locului s-au deplasat o autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi un elicopter SMURD. Imaginea de la locul accidentului era înfiorătoare.

"Pompierii au găsit la faţa locului două persoane adulte încarcerate, care prezentau traumatisme incompatibile cu viaţa. În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiţă de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare. Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la faţa locului şi a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ", informează ISU Cluj.

Vezi și

Familia se întorcea din Italia

Pe acelaşi subiect

Cei patru membri ai familiei, care erau din Republica Moldova, se întorceau din Italia. Bărbatul de 29 de ani a intrat pe contrasens, iar de aici până la tragedie nu a mai fost decât un pas. S-a izbit de un TIR. Fetiţa a fost proiectată în afara autoturismului, deşi avea scaun special. Singurul supravieţuitor a fost fiul de 10 ani, care a ajuns conştient la spitalul de copii. 

De cealaltă parte, şoferul TIR-ului este un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Aleșd, județul Bihor.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » O fetiţă de şase ani a murit alături de părinţii săi, într-un cumplit accident, în Cluj. Fratele ei a ajuns la spital