Antena Meniu Search
x

O întreagă comunitate, terorizată de un urs a atacat doi oameni, în Făgăraş. 15 vânători au fost trimişi pe urmele sale

Cel mai vânat urs din România este luat la ţintă de 15 vânători. Au ordin să-l scoată din curtea unui fost combinat şi să-l ucidă.

Vezi și

Cel mai vânat urs din România este luat la ţintă de 15 vânători. Au ordin să-l scoată din curtea unui fost combinat şi să-l ucidă. Este ursul care a rănit o fetiţă şi un bărbat în Făgăraş. Zilele trecute, animalul a fost văzut din nou, iar cineva a sunat la 112 după ce ar fi auzit un mormăit.

Ursul şi-ar fi făcut bârlog în curtea combinatului dezafectat de la marginea oraşului Făgăraş. Un loc cu pădure deasă şi multe ascunzişuri, pe o suprafaţă de 600 de hectare. 15 vânători, înarmaţi cu puşti, încearcă să-l gonească în afară combinatului. 

Până acum, au fost depistate urmele a doi urşi - unul mediu şi unul mare. Primul a ajuns zilele trecute în Făgăraş şi a atacat o copilă de 14 ani, care mergea la şcoală cu surorile ei, dar şi un bărbat. 

Chiar dacă au ordin de împuşcare pentru ursul care a atacat zilele trecute, vânătorii trebuie mai întâi să-l monitorizeze şi să se asigure că e periculos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O întreagă comunitate, terorizată de un urs a atacat doi oameni, în Făgăraş. 15 vânători au fost trimişi pe urmele sale