Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O jandarmeriţă a fost lovită cu o talangă la protestul crescătorilor de animale din Bucureşti. Agresorul a refuzat să se legitimeze

O femeie jandarm din Bucureşti a fost agresată, luni, în timpul unui protest spontan organizat în Piaţa Victoriei de către crescători de animale. Jandarmeriţa a fost lovită cu o talangă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Agresorul a refuzat să se legitimeze, fiind imobilizat cu forţa.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 22:22

O jandarmeriţă a fost lovită cu o talangă la protestul crescătorilor de animale din Bucureşti
O jandarmeriţă a fost lovită cu o talangă la protestul crescătorilor de animale din Bucureşti

Jandarmeria Capitalei a transmis, luni, precizări cu privire la adunare publică de protest organizată de crescătorii de animale în Piaţa Victoriei - alveola centrală.

”În jurul orei 17.00, pe timpul desfăşurării adunării publice de protest, un grup de aproximativ 30 de  persoane s-a dispus la limita dispozitivului de garduri, dinspre carosabil (partea cu Guvernul), cu scopul de a-şi exprima nemulţumirile. Una dintre persoane a rupt dispozitivul de garduri şi a ieşit în carosabil. Jandarmii au încercat să o readucă în zona de desfăşurare, ocazie cu care celelalte persoane au început să pună presiune pe dispozitivul de panouri metalice”, a transmis Jandarmeria Capitalei.

Jandarmeriţa a avut nevoie de îngrijiri

Articolul continuă după reclamă

Sursa citată a precizat că, în urma forţării dispozitivului, o jandarmeriţă a fost lovită în zona capului cu o talangă, fiind condusă ulterior la un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale.

”Ulterior, persoana în cauză s-a îndreptat către Muzeul Antipa, moment în care forţele de ordine s-au deplasat către acesta pentru a-l invita la autospecială în vederea stabilirii identităţii. Persoana a refuzat şi a fost nevoie de folosirea forţei pentru a fi introdus în autospecială. Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru identificare şi luarea măsurile legale împotriva acestuia”, a mai transmis sursa citată.

Jandarmii transmit că adunarea publică de protest este spontană şi nu a fost avizată în cadrul Comisiei de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice din Primăria Municipiului Bucureşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » O jandarmeriţă a fost lovită cu o talangă la protestul crescătorilor de animale din Bucureşti. Agresorul a refuzat să se legitimeze