Antena Meniu Search
x

Video O mamă a doi copii din Alba Iulia a încercat să se sinucidă la început de an. Femeia de 30 de ani a fost scoasă mai mult moartă decât vie din apele râului Ampoi

Începtul de an s-a dovedit extrem de dificil pentru o mămică a doi copii din Alba Iulia. Femeia de 30 de ani, care suferă de depresie postnatală, a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa, chiar în a treia zi din an.

de Monica Palade

la 03.01.2023, 15:27

Vezi și

Tânăra s-a aruncat în apele reci ale râului Ampoi, care trece prin oraş. A fost zărită de localnicii din zonă, care au cerut imediat ajutorul.

Depresie post-natală

Mama a fost scoasă din apă mai mult moartă decât vie. A fost resuscitată și transportată la spital cu hipotermie, traumatism cranio-cerebral și inconștientă, dar avea activitate cardiaca.

Femeia născuse de curând a doua oară. Cel mai mic dintre copii are două luni. Poliţia a deschis un dosar de cercetare pentru a stabili toate cauzele producerii acestui eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O mamă a doi copii din Alba Iulia a încercat să se sinucidă la început de an. Femeia de 30 de ani a fost scoasă mai mult moartă decât vie din apele râului Ampoi