Antena Meniu Search
x

O mamă din Botoşani şi-a salvat copila din ştreang în utlimul moment. Fata de 15 ani este în stare critică

O fată de 15 ani, din comuna Albeşti, Botoşani, se află în stare critică la spital după ce a încercat să se spânzure. A salvat-o mama ei în ultimul moment.

O mamă din Botoşani şi-a salvat copila din ştreang în utlimul moment. Fata de 15 ani este în stare critică - Facebook

O fată de 15 ani, din comuna Albeşti, Botoşani, se află în stare critică la spital după ce a încercat să se spânzure. A salvat-o mama ei în ultimul moment.

Nenorocirea s-a întâmplat luni seară. Adolescenta a vorbit la telefon câteva minute, după care a ieşit din casă supărată.

Văzând că nu se mai întoarce, mama fetei s-a dus s-o caute. A găsit-o atârnând într-un ștreang improvizat. Îngrozită, femeia a tăiat sfoara, şi-a scos copila din ştreang şi a sunat la 112.

Mama şi-a salvat fiica din ştreang, în Botoşani

Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj de Terapie Intensivă mobilă SMURD, care a găsit-o pe fată în comă. I-au acordat primul ajutor, reușind să stabilizeze funcțiile vitale, apoi au transportat-o la spitalul judeţean, la secţia Pediatrie.

Potrivit stiri.botosani.ro, medicii o monitorizează în continuare, fata fiind în secția de reanimare. 

Nimeni nu ştie ce a anume a determinat-o pe fiica lor să recurgă la acest gest. Părinţii adolescentei sunt în stare de şoc şi aşteaptă ca medicii să facă o minute şi să le salveze copila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O mamă din Botoşani şi-a salvat copila din ştreang în utlimul moment. Fata de 15 ani este în stare critică