Antena Meniu Search
x

Video O maşină a explodat în mers, la câteva secunde după ce şoferul alimentase cu GPL, în Capitală. Bărbatul doar ce apucase să iasă din benzinărie

O maşină a explodat în mers aseară, în Capitală, la scurt timp după ce a plecat din benzinărie, acolo unde a alimentat cu GPL. Doar o minune a făcut ca şoferul să scape cu viaţă, însă a fost transportat de urgenţă la spital cu arsuri. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.02.2024, 07:35

Vezi și

Sunt imagini surprinse aseară în sectorul 6 al Capitalei. Şoferul şi-a alimentat cu GPL maşina, iar mai apoi a plecat din benzinărie. Nici prin gând nu i-a trecut că autoturismul pe care îl conduce este o adevărată bombă.

Şoferul doar ce apucase să iasă din benzinărie

Bogdan Dinu, reporter Observator: 200 de metri, adică câteva secunde. Atât a reuşit şoferul să ajungă din locul în care a alimentat până în acest punct, unde maşina pur şi simplu a explodat.

Martor: Bine că a apucat să iasă din maşină.

Deflagraţia, dar şi flăcările uriaşe i-au scos imediat din case pe oamenii care locuiesc în zonă şi ţin maşinile parcate acolo.

Poliţiltii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi o expertiză tehnică trebuie să arate din ce cauză a avut loc explozia. Incidentul a avut loc la niciun an de când o altă maşină a explodat într-o staţie GPL in judeţul Ilfov, în timp ce era alimentată. Un angajat al staţiei a murit atunci, iar şoferul a fost grav rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O maşină a explodat în mers, la câteva secunde după ce şoferul alimentase cu GPL, în Capitală. Bărbatul doar ce apucase să iasă din benzinărie