Antena Meniu Search
x

O maşină de pompieri a luat foc în timp ce echipajul încerca să stingă un incendiu de vegetaţie, în Constanţa. Un pompier a fost rănit

O maşină de pompieri care intervenea pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie în judeţul Constanţa a fost cuprinsă de flăcări, iar un pompier a avut nevoie de îngrijiri medicale şi transportat la spital.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 15:04

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, iar focul a ajuns apoi la vegetaţia uscată.  

Focul a izbucnit de la o maşină

„Flăcările s-au extins la vegetatia uscată (mirişte) din vecinătate, însă colegii mei intervin cu eficienţă pentru limitarea propagării incendiului şi stingerea acestuia în cel mai scurt timp. Chiar dacă una dintre autospeciale a fost amplasată într-o zonă sigură, schimbarea direcţiei vântului a făcut ca flăcările să afecteze şi una dintre autospeciale alocate la caz. Un singur coleg a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat conştient la Spitalul Judeţean pentru investigaţii medicale amănunţite”, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Articolul continuă după reclamă

Ei au adăugat că pompierii intervin cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » O maşină de pompieri a luat foc în timp ce echipajul încerca să stingă un incendiu de vegetaţie, în Constanţa. Un pompier a fost rănit