Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O maşină în care se aflau 5 persoane a căzut în prăpastie, în Pasul Caşin. Care e starea victimelor

Un autoturism în care se aflau cinci persoane a căzut, luni dimineaţă, într-o prăpastie de pe marginea DN 11B, în Paul Caşin din judeţul Harghita. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale, alături de salvamontişti, Ambulanţă, fiind alertat şi elicopterul SMURD, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 13:33

UPDATE: O persoană a decedat, iar celelalte alte patru au fost rănite, una rămânând încarcerată, după ce autoturismul în care se aflau a căzut într-o prăpastie, în pasul Caşin, a transmis ISU Harghita.

”În această dimineaţă, în jurul orei 10:00, dispeceratul integrat ISU-SAJ a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 11B, pasul Nyerges, în urma căruia un autoturism, în care se aflau cinci persoane, a căzut într-o prăpastie”, a anunţat, luni, ISU Harghita.

Intervin echipaje de la Salvamont, SVSU Cozmeni şi SAJ

Vezi și

La locul solicitării au fost alocate mai multe resurse din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc: o autospecială de primă intervenţie şi hidroperforare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD, fiind alertat şi elicopterul SMURD.

În sprijin, s-au deplasat echipaje Salvamont, SVSU Cozmeni şi SAJ cu medic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » O maşină în care se aflau 5 persoane a căzut în prăpastie, în Pasul Caşin. Care e starea victimelor