Antena Meniu Search
x

Video O maşină şi un bloc, înghiţite de flăcări în Satu Mare. Șoferul a suferit arsuri pe mai bine de 20% din suprafaţa corpului

Clipe de panică în Satu Mare, după ce o maşină a luat foc, iar flăcările au înghiţit în scurt timp şi blocul în faţa căruia era parcată. Proprietarul maşinii a suferit arsuri severe, pe mai bine de 20% din suprafaţa corpului, iar cei care se aflau în bloc, printre care şi doi copii, au fost evacuaţi de pompieri. 

de Redactia Observator

la 23.09.2021, 22:13

Vezi și

Încă un pic, încă un pic!

Insistă!

Ora 18:30. La parterul unui bloc din Satu Mare, o maşină parcată în rampă, în garajul de la parterul imobilului ia foc. Flăcările înghit autoturismul în câteva zeci de secunde şi ameninţă să se extindă. Proprietarul încearcă să le stingă, dar nu are nicio şansă, aşa că sună la 112.

Este o adevărată desfăşurare de forţe aici...

Pe acelaşi subiect

Două autospeciale de stingere, două ambulanţe, dar şi un echipaj de prim-ajutor s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Până să ajungă pompierii, focul a înghiţit şi o bună bucată din bloc.

Șoferul a a suferit arsuri pe mai bine de 20% din suprafaţa corpului

Incendiul a afectat blocul până la etajul 3 şi, ca măsură de precauţie, locatarii au fost evacuaţi. 15 adulţi şi 2 copii au fost scoşi din ghearele de foc, prin fumul negru degajat.

Proprietarul maşinii, care a încercat să stingă flăcările înainte să ajungă pompierii, a suferit arsuri grave, pe mai bine de 20% din suprafaţa corpului şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O maşină şi un bloc, înghiţite de flăcări în Satu Mare. Șoferul a suferit arsuri pe mai bine de 20% din suprafaţa corpului