Antena Meniu Search
x

Video Nori negri de fum au acoperit Cluj-Napoca şi Constanţa, după două incendii uriașe. Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările

Nori negri de fum au acoperit Cluj-Napoca şi Constanţa după incendii puternice. La Cluj-Napoca, flăcările au distrus complet o hală în care se aflau sediile mai multor firme. La malul mării, o fabrică de pâine s-a transformat în scrum după ce a fost lovită de un trăsnet. 

De Redactia Observator la 21.09.2021, 21:48
Vezi și

În Cluj-Napoca, a luat foc un depozit din Parcul Industrial Tetarom. Oamenii au fost treziţi dimineaţă de un mesaj RO-Alert, în care erau avertizaţi să rămână în case şi să închidă geamurile. 

Vai de capul meu...Doamne fereşte, ce s-o fi aprins acolo?

Totul s-a făcut scrum în hala de aproape 600 mp. Deşi au încercat, oamenii din zonă n-au reuşit să stingă singuri incendiul. 

Ardea din partea stângă, de undeva, s-a încercat cu extinctorul un pic, până au ajuns pompierii şi după a început să ardă absolut tot.

Pe acelaşi subiect

Octavian Fodor, director Tetarom: Nu a fost nicio victimă, era doar paznicul.

Reporter: Paznicul a alertat 112?

Octavian Fodor, director Tetarom: Sistemul de alarmă al clădirii.

După cinci ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să stingă incendiul. Agenția pentru Protecția Mediului Cluj a anuţat că norul uriaş de fum care acoperise oraşul nu a afectat semnificativ populația.

Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj: Nu sunt anunţate să fie persoane rănite, flăcările au fost controlate, focarele sunt localizate. Hala a fost distrusă în proporţie de 90%.

Nu se ştie deocamdată de la ce au izbucnit flăcările

Un alt incendiu a produs panică şi în Constanţa

O fabrică de pâine a fost cuprinsă de flăcări, iar focul ameninţa să se extindă şi la gospodăriile oamenilor.

Zău, dacă... uite...ferească...bubuie acolo toate alea, îţi dai seama...ferească Dumnezeu.

Zeci de pompieri s-au chinuit să stingă incendiul, care se întindea pe aproape 1.400 de metri pătraţi. În ajutorul lor a venit şi un echipaj din judeţul Ialomiţa.

Răzvan Parconie, ISU Dobrogea: Au intervenit un număr de 15 autospeciale ISU Constanţa şi o autospecială ISU Ialomiţa. Au fost alertaţi un total de 47 de pompieri.

ISU Dobrogea a anunţat că focul a pornit după ce fabrica a fost lovită de un trăznet.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Nori negri de fum au acoperit Cluj-Napoca şi Constanţa, după două incendii uriașe. Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările