Antena Meniu Search
x

O nouă măsură DRASTICĂ luată de Facebook! Cum te afectează

Reţeaua socială online Facebook a anunţat vineri că şi-a înăsprit lupta împotriva celor care stimulează cu mijloace financiare numărul de 'Like-uri' date pe un cont, avertizând contra unor astfel de practici

Reţeaua socială online Facebook a anunţat vineri că şi-a înăsprit lupta împotriva celor care stimulează cu mijloace financiare numărul de "Like-uri" date pe un cont, avertizând contra unor astfel de practici

Într-un mesaj pe blogul oficial, Facebook a declarat că a obţinut condamnări în instanţă pentru astfel de acţiuni de aproape 2 miliarde de dolari. Ea nu explică în mod clar cât din această sumă a recuperat.

Aceste proceduri judiciare vizează printre altele cumpărarea de clickuri masive pe butonul 'Like' /'Îmi place'/ caracteristic Facebook, pentru a apărea mai populare în reţeaua de pagini consacrate de exemplu unor personalităţi politice sau mărci.

"'Când identificăm o activitate frauduloasă, lucrăm pentru a o contracara, inclusiv prin blocarea conturilor şi ştergerea +Like-urilor+ false", a explicat un inginer de la Facebook, Matt Jones, pe blog.

"Activitatea frauduloasă este rea pentru toată lumea: proprietarii paginilor, cei care fac reclame, Facebook şi oamenii de pe platforma noastră", a mai spus acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O nouă măsură DRASTICĂ luată de Facebook! Cum te afectează