Antena Meniu Search
x

Foto O pensionară din Bârlad, care posta mesaje antivaccinare pe Facebook, a murit după ce şi-a infectat toată familia cu SARS-CoV-2

O pensionară din Bârlad care posta zilnic mesaje antivaccinare pe Facebook a murit după ce și-a infectat toată familia cu Covid-19. Femeia s-a stins după mai multe zile la ATI, unde era intubată pentru că virusul îi afectase plămânii în proporție de peste 90%.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 09:27

Până să fie internată, pensionara era extrem de activă în mediul online, unde posta zilnic mesaje împotriva vaccinării anti-Covid sub lozinca “Opriţi Vaccinarea”, scrie Vremea Nouă. 

Însă s-a infectat și, pentru că a început să se simtă din ce în ce mai rău, nu a mai avut de ales și a chemat ambulanța să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. A fost internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Bârlad, iar medicii au descoperit în urma analizelor că infecţia cu SARS-CoV-îi afectase plămânii în proporţie de peste 90%.

A murit la scurt timp în chinuri înfiorătoare, fiind aproape în imposibilitatea de-a mai respira. 

Câteva dintre mesajele postate de femeie pe Facebook

Pe acelaşi subiect

O pensionară din Bârlad, care posta mesaje antivaccinare pe Facebook, a murit după ce şi-a infectat toată familia cu SARS-CoV-2

Shutterstock

Toată familia femeii s-a infectat cu Covid-19

Așa cum era de așteptat, aproape toată familia pensionarei s-a infectat cu Covid-19, toți membrii fiind nevaccinați, inclusiv mama femeii decedate, care are peste 80 de ani.

40 de vasluieni au murit răpuși de Covid în ultimele zile, iar dintre aceştia doar unul era vaccinat. Un bolnav de covid a fost găsit decedat în casă, iar un pacient a murit în ambulanţă. La Spitalul de Urgenţă din Bârlad sunt internate în prezent aproape 300 de persoane pe secţii şi 21 la Terapie Intensivă. Alte 2.157 de persoane infectate sunt izolate la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O pensionară din Bârlad, care posta mesaje antivaccinare pe Facebook, a murit după ce şi-a infectat toată familia cu SARS-CoV-2