Antena Meniu Search
x

O pensiune din Suceava s-a făcut scrum, după ce a fost cuprinsă de flăcări. Focul ar fi pornit de la un conductor electric defect

O pensiune turistică din localitatea Pojorâta s-a făcut scru, după ce un incendiu puternic a izbucnit din cauza unui conductor electric defect, a informat ISU Suceava.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 22:16

Focul ar fi pornit de la un conductor electric defect
O pensiune din Suceava s-a făcut scrum, după ce a fost cuprinsă de flăcări - ISU Suceava

Potrivit autorităților, la momentul izbucnirii incendiului nu erau cazate persoane în cabană. 

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la toată construcţia, construită din BCA (parter şi etaj), iar mansarda şi acoperişul, construite integral pe structură de lemn şi învelitoare din tablă, existând pericolul să se propage la o locuinţă învecinată şi la un foișor.

Cabana a ars în totalitate

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD B2. A ars cabana în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

De asemenea, au ars şi s-au degradat bunuri din interiorul construcţiei (elemente de mobilier, electrocasnice şi altele). A mai ars un moped aflat în proximitatea construcţiei şi s-au spart geamurile de la un foişor din curte. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O pensiune din Suceava s-a făcut scrum, după ce a fost cuprinsă de flăcări. Focul ar fi pornit de la un conductor electric defect