Antena Meniu Search
x

Galerie foto O persoană este dată dispărută, după ce două ambarcațiuni cu turiști s-au ciocnit în Delta Dunării

Accident naval în Delta Dunării! O persoană este dată dispărută, după ce două ambarcațiuni cu turiști s-au ciocnit. Poliţiştii şi pompierii au stabilit că în cele două bărci se aflau, în total, 20 de persoane.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 14:27

Incidentul a avut loc în jurul orei 12 pe canalul Șontea, în apropiere de localitatea Mila 23. Conform localnicilor, ambarcațiunea rapidă "Pelicanul Expres", ce efectuează cursa de pasageri între Mila 23 și Tulcea, ar fi fost lovită de o altă ambarcatiune ce ieșea din canalul Olguța.

A căzut în apă 

Persoana căzută în apă este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani. Potrivit surselor, ar fi vorba de un cetăţean britanic. Poliţiştii continuă cercetările împreună cu ISU Tulcea în vederea identificării persoanei dispărute. În ambele bărci se aflau turiști.

La faţa locului intervin cinci subofițeri cu ambarcațiune SMURD și o ambarcațiune de tip IB5. 

Pompierii tulceni se află în zonă pentru căutarea unei persoane dispărută în apă.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Cristina Niţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O persoană este dată dispărută, după ce două ambarcațiuni cu turiști s-au ciocnit în Delta Dunării