Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O primărie din România ”propria televiziune Facebook”

Primarul municipiului Timişoara, liberalul Nicolae Robu, a anunţat pe o reţea de socializare că instituţia pe care o conduce are, în premieră naţională, propria ”televiziune Facebook”, edilul adăugând că a fost postată o primă ”emisiune"

de Redactia Observator

la 06.10.2015 , 23:27

Primarul municipiului Timişoara, liberalul Nicolae Robu, a anunţat pe o reţea de socializare că instituţia pe care o conduce are, în premieră naţională, propria ”televiziune Facebook”, edilul adăugând că a fost postată o primă ”emisiune". 

Nicolae Robu a anunţat, marţi seară, că Primăria Timişoara a inaugurat ”o televiziune Facebook”, unde edilul va publica ştiri despre oraş şi va interacţiona cu locuitorii acestuia.

”Nou! Nou! Nou! Nouă premieră naţională a Timişoarei! Începând de astăzi, 06.10.2015, Primăria Timişoara are propria «televiziune», o televiziune Facebook! Pentru a afla despre ce este vorba, accesaţi pagina tv-primariatm şi urmăriţi mesajul de început de nou drum al primarului. Apoi, urmăriţi prima «emisiune»: un scurt interviu luat primarului de Alina Pintilie, directoarea Direcţiei de Comunicare a primăriei. Dacă apreciaţi ideea, clickuiţi Like. Dacă nu o apreciaţi, postaţi textul «Dislike! Iar premiere?»”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de socializare, unde a anunţat lansarea noii ”televiziuni”.

Articolul continuă după reclamă

Pe pagina de Facebook ”tv-primariatm” a fost postat un filmuleţ în care primarul Nicolae Robu le vorbeşte timişorenilor şi îi anunţă că a lansat noul canal de comunicare cu ei.

La sfârşitul lunii aprilie, Nicolae Robu le-a transmis timişorenilor un mesaj pe YouTube, el filmându-se singur cu telefonul mobil, în biroul său de la Primăria Timişoara.

”Mi-am cumpărat din Rhodos un trepied pentru telefon. Am pus telefonul pe el, m-am aşezat pe scaun, mi-a luat doar câteva minute. Când voi considera că este cazul, aşa voi face. Poate unii preferă să urmărească aşa, nu să citească. Vin cu o ofertă mai largă, eu sunt inovator”, spunea atunci Robu.

În videoclipul postat pe YouTube, edilul arăta că a semnat un contract pe fonduri europene în valoare de două milioane de lei, pentru reabilitarea unui parc din centrul oraşului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » O primărie din România ”propria televiziune Facebook”