Antena Meniu Search
x

Video O proaspătă şoferiţă, mamă a doi copii, a murit după ce a lovit o maşină, pe contrasens. Nici fiul cel mic nu a supravieţuit impactului

O mamă de 35 de ani şi fiul ei de numai 12 ani au murit marţi seară, într-un grav accident rutier. Femeia, care îşi luase permisul luna trecută, ar fi intrat pe contrasens, pe drumul care leagă Ovidiu de Constanţa. Aici a lovit altă maşină şi, în urma impactului, a fost proiectată în bara de protecţie a drumului. În maşină era şi fiul ei mai mare, de 14 ani. Acesta a scăpat cu răni uşoare.

de Redactia Observator

la 15.09.2021, 09:33

Vezi și

Era ora 20 şi 16 minute când s-a dat alarma la 112. Impactul dintre cele două maşini a fost devastator. Pompierii ajunşi la faţa locului s-au străduit să scoată o femeie de 35 de ani şi pe fiul ei de 12 ani din ce a mai rămas dintr-un automobil ajuns pe bara de protecţie de pe marginea drumului.

"Din păcate, două victime, o femeie şi un copil, (sunt n.r.) în stop cardio-respirator. În urma protocolului de resuscitare, cele două victime au fost declarate decedate", a declarat Claudia Tatarici, purtător de cuvant SAJ Constanţa.

Femeia aflată la volanul unei maşini de mici dimensiuni se îndrepta către Constanţa. Nu se ştie din ce cauză, aceasta ar fi patruns pe contrasens. Aici s-a lovit de celălat autoturism care circula regulamentar. Alături de ea mai era şi al doilea fiu, un băiat de 14 ani. "O victimă, minoră, cu un politraumatism de membru superior şi membru inferior, (a fost n.r.) transportată la Spitalul Judeţean", mai spune Claudia Tatarici.

Celălalt şofer a fost şi el rănit în accident, însă nu grav. Bărbatul de 39 de ani a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. Șoferița avea permis abia de luna trecută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O proaspătă şoferiţă, mamă a doi copii, a murit după ce a lovit o maşină, pe contrasens. Nici fiul cel mic nu a supravieţuit impactului