Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără însărcinată, răpită cu un taxi și violată de patru bărbați, în Grecia. Femeia s-a salvat după câteva ore de coșmar

Vânătoare de oameni în Grecia, după ce patru bărbați au răpit o femeie însărcinată, în vârstă de 25 de ani, și au violat-o timp de mai multe ore într-un apartament din Atena.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.06.2021 , 12:31

Tânără însărcinată, răpită cu un taxi și violată de patru bărbați, în Grecia
Tânără însărcinată, răpită cu un taxi și violată de patru bărbați, în Grecia - Shutterstock

Trei dintre bărbați, în vârstă de 19, 21 și 27 de ani, au fost arestați de poliția greacă, dar un suspect este încă în libertate. 

Femeia a fost răpită cu un taxi de patru bărbați

Bărbații sunt acuzați că au răpit-o pe grecoaica de 25 de ani din Omonia și au dus-o cu un taxi într-un apartament din centrul Atenei, unde a fost violată. 

Articolul continuă după reclamă

Presa locală a raportat că femeia, care nu a fost numită, a spus poliției că este însărcinată în trei luni. 

Pe acelaşi subiect

Atacul a avut loc miercuri dimineață în Agios Panteleimon. Nu este clar dacă șoferul taxiului a fost unul dintre cei patru presupuși atacatori, toți fiind descriși în mass-media locală ca fiind din Pakistan, scrie Daily Mail.

Unul dintre violatori este încă în libertate

Femeia a scăpat și a raportat incidentul poliției, ducând la arestarea a trei dintre cei patru atacatori suspectați. 

Luna trecută, un pakistanez de 34 de ani a fost arestat sub suspiciunea că ar fi încercat să violeze mai multe fete minore și un tânăr de 22 de ani. 

Grecia are o rată relativ scăzută de infracțiuni violente pentru o țară europeană și apare frecvent pe listele cu cele mai sigure destinații pentru călătorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Tânără însărcinată, răpită cu un taxi și violată de patru bărbați, în Grecia. Femeia s-a salvat după câteva ore de coșmar