Tânără însărcinată, răpită cu un taxi și violată de patru bărbați, în Grecia. Femeia s-a salvat după câteva ore de coșmar

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 24.06.2021, 12:12.
Actualizat: 24.06.2021, 12:31

Vânătoare de oameni în Grecia, după ce patru bărbați au răpit o femeie însărcinată, în vârstă de 25 de ani, și au violat-o timp de mai multe ore într-un apartament din Atena.

Tânără însărcinată, răpită cu un taxi și violată de patru bărbați, în Grecia

Tânără însărcinată, răpită cu un taxi și violată de patru bărbați, în Grecia

Shutterstock

Trei dintre bărbați, în vârstă de 19, 21 și 27 de ani, au fost arestați de poliția greacă, dar un suspect este încă în libertate.

Femeia a fost răpită cu un taxi de patru bărbați

Bărbații sunt acuzați că au răpit-o pe grecoaica de 25 de ani din Omonia și au dus-o cu un taxi într-un apartament din centrul Atenei, unde a fost violată.

Citește și:

Presa locală a raportat că femeia, care nu a fost numită, a spus poliției că este însărcinată în trei luni.

Atacul a avut loc miercuri dimineață în Agios Panteleimon. Nu este clar dacă șoferul taxiului a fost unul dintre cei patru presupuși atacatori, toți fiind descriși în mass-media locală ca fiind din Pakistan, scrie Daily Mail.

Unul dintre violatori este încă în libertate

Femeia a scăpat și a raportat incidentul poliției, ducând la arestarea a trei dintre cei patru atacatori suspectați.

Luna trecută, un pakistanez de 34 de ani a fost arestat sub suspiciunea că ar fi încercat să violeze mai multe fete minore și un tânăr de 22 de ani.

Grecia are o rată relativ scăzută de infracțiuni violente pentru o țară europeană și apare frecvent pe listele cu cele mai sigure destinații pentru călătorii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.