Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânără ucisă de bărbatul fără adăpost pe care îl invitase la masă, în Australia. A lovit-o cu o creangă până i-a zdrobit capul

O femeie de 25 de ani a fost ucisă cu o creangă de copac, într-un parc din Australia, de bărbatul fără adăpost pe care îl invitase la masă, cu câteva ore înainte de tragedie.

de Redactia Observator

la 24.06.2021, 16:02

Courtney Herron l-a invitat la cină pe Henry Hammond și cei doi păreau să se bucure împreună de mâncare, într-un local din Brunswick, însă mai târziu în acea noapte bărbatul a lovit-o cu o creangă de copac până i-a fracturat craniul.

Gesturi de apropiere între victimă și ucigașul ei

Imaginile filmate de camerele din local îi surprind pe cei doi zâmbind, ba chiar surprind și unele gesturi de apropiere venite în special din partea femeii. La un moment dat, Courtney îi atinge cu tandrețe mâna iar, mai târziu, cei doi ciocnesc paharele, scrie Daily Star.

Henry Hammond fusese eliberat recent din închisoare, după ce încercase să-și sufoce fosta iubită și a amenințat-o cu un cuțit. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl tinerei nu a fost lăsat să-i vadă cadavrul

Courtney Herron l-a întâlnit pe Hammond în acea seară și nimic nu avea să prevestească tragedia ce a urmat. La câteva ore după cina încântătoare a celor doi, Hammond a lovit-o până la moarte cu o ramură de copac, iar rănile au fost atât de grave încât tatăl tinerei nu a avut voie să-i vadă trupul.

"Corpul lui Courtney a fost acoperit de o cearșaf și tot ce am putut face este să-i ating piciorul prin cearșaf", a declarat el.

"Rănile ei au fost atât de grave încât medicul legist nu a putut pune din nou craniul laolaltă", a mai spus el.

Tânăra avea probleme cu drogurile în acea perioadă

Courtney era ea însăși fără adăpost în acea perioadă și avea probleme cu drogurile, a anunțat poliția.

„Courtney a avut probleme cu drogurile și cu sănătatea mintală. Și, după cum suntem cu toții conștienți, lipsa adăpostului este adesea un factor care se asociază cu cele două provocări din viață. (...) Avem un rezultat al examinării post-mortem care a dezvăluit că a murit ca urmare a unei bătăi cumplite”, potrivit unui comunicat al poliției.

Henry Hammond nu a fost niciodată tras la răspundere pentru crima lui, medicii stabilind că nu a avut discernământ, în lumina diagnosticului său de schizofrenie. Prin urmare, el a fost internat la un centru de specialitate și urmează să fie eliberat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tânără ucisă de bărbatul fără adăpost pe care îl invitase la masă, în Australia. A lovit-o cu o creangă până i-a zdrobit capul