Antena Meniu Search
x

O reșițeancă s-a trezit în casă cu un șarpe de aproape un metru. Reptila era pe etajeră, în baie

Momente de groază pentru o femeie din Reșița, care s-a trezit în casă cu un șarpe de aproape un metru. S-a întâmplat, ieri, în cartierul Câlnic, iar reșițeanca a sunat imediat la 112. Ajunși la fața locului, jandarmii au găsit reptila în baie, pe etajeră.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.08.2022, 19:16

Un șarpe de aproape un metru, găsit într-o casă din Reșița - Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin

Atunci când găsești în gospodărie un șarpe, este indicat să ceri sprijinul autorităților, îndeamnă Jandarmeria Caraș Severin. 

Șarpe găsit de jandarmi pe o etajeră, în baie

Un îndemn venit după o o surpriză mai puțin plăcută, de care a avut parte o femeie din Reșița. 

Întâmplarea a fost relatată chiar de jandarmii reșițeni.

"În cursul zilei de ieri, o persoană a solicitat sprijin prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sesizând faptul că în locuința sa a pătruns un șarpe de aproximativ 70 de centimetri. În aproximativ 10 minute, patrula de jandarmi a ajuns la fata locului și a reușit să prindă reptila, aceasta se afla în baia imobilului, pe o etajeră. În situații similare, le recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile și să solicite sprijinul instituțiilor abilitate", a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

Șarpele a fost eliberat în arealul natural din apropierea Reșiței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O reșițeancă s-a trezit în casă cu un șarpe de aproape un metru. Reptila era pe etajeră, în baie