Antena Meniu Search
x

O româncă a ÎNGROZIT Italia! A fost filmată cum LOVEŞTE FĂRĂ MILĂ şi îi ÎNJURĂ pe bătrâni într-un azil, lângă Milano! Femeia face acuzaţii grave (VIDEO)

O infirmieră româncă în vârstă de 31 de ani a fost plasată în arest la domiciliu, în Italia, după ce a fost surprinsă de camerele

În luna martie a acestui an, o infirmieră româncă în vârstă de 31 de ani a fost plasată în arest la domiciliu, în Italia, după ce a fost surprinsă de camerele de luat vederi cum îi loveşte fără milă şi îi înjură pe bătrânii de care ar fi trebuit să aibă grijă.

S-a întâmplat într-un cămin de bătrâni din Voghera, Provincia Pavia, localitate situată între Milano şi Genova. 

Acum, femeia face dezvăluiri cutremurătoare despre condițiile de muncă în care lucra.

Pe acelaşi subiect

„Eram constrânsă să lucrez până la 130 de ore pe săptămână. Condițiile de muncă la care am fost supusă erau exasperante și eram foarte stresată de această situație”, declară românca, potrivit rotalianul.com.  

Cinci zile pe săptămână, 24 de ore din 24, fără pauză de odihnă, sunt condițiile de muncă denunțate de femeie. Aşa că, la rândul ei, a intentat un proces societăţii a cărei angajată era, susținând că în timpul lucrului condițiile de muncă la care a fost supusă au fost teribile. 

Asistată de avocatul Fabio Civardi, românca a declarat în timpul interogatoriului că, deși contractul ei prevedea doar treizeci de ore pe săptămână în realitate ea lucra cel puțin o sută de ore mai mult, intrând în azil în ziua de luni la ora 8 dimineața și ieșind de la lucru doar sâmbăta dimineața. 

În plus, femeia se plânge de presupuse nereguli de plată, că nu a primit ultimul salariu și nici plata TFR (Trattamento di fine rapporto).

De asemenea, ea denunță și faptul că era obligată să întreprindă și munci care nu erau prevăzute la nivelul de încadrare din contractul său de muncă, trebuia să îngrijească bătrânii și să le asigure medicația dar și să facă ordine și curățenie în incinta instituției.

Toată această situație a făcut ca femeia să cedeze nervos fiind stresată și suprasolicitată psihic și fizic, argumentează românca recursul înaintat tribunalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » O româncă a ÎNGROZIT Italia! A fost filmată cum LOVEŞTE FĂRĂ MILĂ şi îi ÎNJURĂ pe bătrâni într-un azil, lângă Milano! Femeia face acuzaţii grave (VIDEO)