Antena Meniu Search
x

Video O schelă s-a prăbuşit peste patru persoane, la o fabrică de cherestea din Prahova

Accident de muncă în judeţul Prahova. O schelă de la fabrica de cherestea din localitatea Măneciu Pământeni s-a prăbuşit în această după-amiază şi a rănit patru dintre muncitori.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 16.06.2022, 14:43

Vezi și

Patru persoane au fost la un pas de tragedie, după ce o schelă s-a prăbuşit peste ele la fabrica de cherestea din localitatea prahoveană Măneciu Pământeni.

Accident la o fabrică din Prahova

Din primele informații, victimele sunt conștiente și erau angajate la fabrica respectivă. Este vorba de trei femei şi un bărbati. Aceştia se aflau la nivelul solului în momentul ccidentului, iar schela s-a prăbușit peste ele surpinzandu-le sub stiva de lemne. 

”La data de 16 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Drajna au fost sesizaţi despre faptul că două femeie cu vârstele de 47, respectiv 51 de ani din comuna Măneciu ar fi fost rănite în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în cadrul unei societăţi ce are ca obiect de activitate debitarea de material lemnos. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, cele două femei fiind transportate de un echipaj al ambulanţei, la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis, joi, IPJ Prahova. 

Ştire în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » O schelă s-a prăbuşit peste patru persoane, la o fabrică de cherestea din Prahova