Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță a făcut prăpăd cu mașina într-o intersecție din Timișoara. Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere

O tânără șoferiță a făcut prăpăd cu mașina la Timișoara, după ce ar fi intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului. Accidentul, în urma căruia cinci mașini au fost avariate, iar o persoană a fost rănită, a fost surprins de o cameră de supraveghere.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 11:30

Vezi și

Accidentul s-a produs în această dimineață, în intersecția Bărnuțiu cu Samuil Micu din Timișoara.

O victimă și cinci mașini avariate

Două mașini s-au izbit puternic, iar în urma impactului, una dintre ele a fost proiectată în alte autoturisme oprite în coloană, la semafor, pe sensul opus.

Momentul impactului a fost filmat de o cameră de supraveghere din trafic. Conform plițiștilor, șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. "O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Samuil Micu, iar la intersecția cu bulevardul Simion Bărnuțiu a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care circula pe bulevardul Simion Bărnuțiu, acesta din urmă fiind proiectat în alte 3 autoturisme staționate în coloana formată pe porțiunea de drum. În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv o femeie, în vârstă de 45 de ani, conducătoarea unui autoturism aflat în coloana staționată. Șoferița a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a transmis IPJ Timiș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O șoferiță a făcut prăpăd cu mașina într-o intersecție din Timișoara. Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere