Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță a făcut prăpăd pe un bulevard din Baia Mare, după ce s-a speriat în trafic și a apăsat pedala de accelerație

O șoferiță începătoare, de 19 ani, a făcut prăpăd pe un bulevard din Baia Mare, după ce s-a speriat de o mașină care venea de pe banda 1 și a apăsat pedala de accelerație. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

de Redactia Observator

la 17.07.2022, 17:49

Vezi și

Prăpăd azi noapte pe Bulevardul Republicii din Baia Mare, produs de o şoferiţă începătoare. Fata de 19 ani circula pe banda 2, dar s-a speriat de mașina care venea pe banda 1, moment în care a apăsat acceleraţia şi a intrat în autovehiculele parcate pe contrasens. Din fericire, tânăra nu a fost rănită. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accidentul vine la trei zile după o tragedie produsă tot în Baia Mare, la ieșirea din oraș. Pe 14 iulie, un bărbat de 53 de ani a ajuns cu maşina pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un alt autoturism. În cea de-a doua maşină implicată în accident se aflau o femeie de 35 de ani şi doi copii, de 5 şi 11 ani. În urma impactului violent, bărbatul a murit pe loc, iar şoferiţa şi cei doi copii au fost răniţi grav şi transportaţi la UPU Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O șoferiță a făcut prăpăd pe un bulevard din Baia Mare, după ce s-a speriat în trafic și a apăsat pedala de accelerație